Suporterii lui Dinamo demonteaza noua „strategie” a lui Pablo Cortacero

Share:

Suporterii lui Dinamo au contraatacat după ce Pablo Cortacero a anunțat o mărire de capital menită să le diminueze influența în acționariatului clubului. 

Chiar în Ajunul Crăciunului, susținătorii roș-albilor au reacționat printr-o postare pe o rețea de socializare în care explică opiniei publice că și dacă investitorii spanioli vor aduce suma promisă în club, fanii sunt acoperiți. Pentru că și ei la rândul lor au pompat aproape un milion de euro în ultimul an în vistieria grupării lor de suflet.

„PENTRU CĂ MULTĂ LUME SE ÎNTREABĂ

De unde să aducem noi încă 1,5 milioane, dacă spaniolii fac majorare de capital de 5 milioane de euro? Răspunsul e foarte simplu: În primul rând, Cortacero va aduce numai vorbe şi eventual scrisori de garanţie fake. Dar să presupunem prin absurd că s-ar petrece o minune şi desculţul ar veni cu bani.

La orice sumă ar aduce el la mărirea de capital, noi va trebui să aducem 20,06%, dacă dorim să ne păstrăm aceeaşi cotă. acelaşi procent de acţiuni. La 5 milioane aduse de ei, noi ar trebui să venim cu 1 milion. Partea frumoasă este că noi AM ADUS DEJA APROAPE TOATĂ SUMA ACEASTA. Pentru că toţi banii aduşi de noi în club, în jur de 800.000€, au fost daţi sub formă de împrumut.”

Citește continuarea mesajului pe realitateasportiva.net

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.