George Simion pune „punctul pe i”: Daca George Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm!”

George Simion a facut precizarile necesare după ce latifundiarul a susţinut că le-ar fi dat membrilor partidului AUR un spaţiu unde să-ţi amenajeze un sediu.

Omul de afaceri spune că mama lui i-a sugerat să voteze cu formaţiunea politică, după ce a aflat de la Biserică de ei.

George Simion, liderul AUR, a venit cu lămuriri după mărturisirile făcute de Gigi Becali şi i-a mulţumit pentru cuvintele frumoase adresate partidului. Acesta spune însă că lucrurile nu au stat chiar aşa, pentru că ceea ce voiau membrii partidului în 2018 nu s-a mai materializat, iar unde spune Becali că le-ar fi dat spaţiul, nu ar exista niciun sediu politic, de fapt.

„Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine.”, a mai spus George Simion pentru Libertatea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.