Premierul Citu, mesaj pentru romani: „Vaccinarea anti-COVID ne oferă șansa revenirii la normalitate”

0

Premierul Florin Cîţu a avut o primă reacţie după ce în România a început campania de vaccinare anti-COVID-19. „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv în perioada Crăciunului și a Anului Nou, ne oferă șansa revenirii la normalitate”, a spus Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, după ce primele cadre medicale au fost vaccinate anti-COVID-19, că asistăm la „un moment istoric”.

„Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România și un moment istoric/ de referință pentru țara noastră, în lupta împotriva virusului care a răpit prea multe vieți și a bulversat întreaga lume!
Mihaela Anghel, asistent medical din echipa care a preluat primul pacient confirmat cu SARS-CoV-2 în țara noastră, a primit și primul vaccin împotriva COVID-19.
După 10 luni de la primul caz de infectare din România, începe lupta prin care ne putem recâștiga viața normală”, a scris premierul Florin Cîţu, pe Facebook.

Cîţu a precizat că „începe lupta prin care ne putem recâștiga viața normală” şi a dat asigurări că „vor fi vaccinuri gratuite pentru toți cei care doresc să se imunizeze”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.