Medicul Adrian Streinu Cercel, mesaj tranșant pentru români: „Să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze!”

1

Medicul Adrian Streinu-Cercel spune că românii infectaţi cu coronavirus şi care ajung la ATI pot scăpa cu sechele sau pot să nu mai iasă de acolo, motiv pentru care trebuie să meargă să se vaccineze, informeaza Romaniatv.net.

„Oamenii să se gândească că dacă fac această infecţie au următoarele trei variante: 1. Să nu aibă simptome, dar vor infecta în jurul lor; 2. Să dezvolte boala în formă medie sau severă şi să scape; 3. Să ajungă la Terapie intensivă şi să scape sau nu. Dacă scapă, pot scăpa cu sechele şi pot rămâne dependenţi de oxigen pentru foarte mult timp. Deci, să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze, e singurul sfat pe care pot să-l dau„, a declarat Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balş din Capitală, pentru Antena 3.

Medicul reaminteşte că prin vaccinare se previn boli ucigătoare, iar el s-a vaccinat duminică împotriva SARS-COV-2 şi a spus că nu au existat reacţii adverse, atunci când a fost întrebat cum se simte. „E prima dată când m-am vaccinat cu plăcere. Mă simt foarte bine. M-am vaccinat în ideea că am în jurul meu doar pacienţi COVID. Să am vaccinul şi să nu mă vaccinez ar însemna o prostie fenomenală şi eu cum nu îmi permit să fac prostii, atunci, evident, m-am vaccinat”, a spus medicul Cercel.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    & Cine l-o fi făcut pe ăsta psd-ist să strice imaginea partidului, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.