Codrin Stefanescu, vizita la Dragnea in inchisoare: „Are dureri mari la coloană!”

Codrin Ștefănescu a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook, unde vorbeşte despre Liviu Dragnea. Politicianul spune că a fost să îl viziteze la închisoare şi că starea lui de sănătate nu s-a ameliorat deloc, are în continuare dureri mari de coloană, informeaza Romaniatv.net.

Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea. ”Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea să de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ.

Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune!

Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent in mod constant!” a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.