Raed Arafat, anunt important despre campania de vaccinare anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că România va primi doze de vaccin împotriva noului coronavirus şi de la alte companii, pe lângă Pfizer. Şeful DSU consideră că vaccinarea este un semn bun pentru că este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo”.

Medicul Raed Arafat a făcut noi precizări despre campania de vaccinare anti-COVID. Şeful DSU a explicat că România va primi vaccinuri anti-COVID de la mai mulţi producători.

„Semn bun este că au fost vaccinaţi colegi din prima linie, care au dorit să facă acest lucru. Un semn bun este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo. Trebuie să respectăm regulile până vom ajunge să avem un segment important vaccinat, a declarat dr. Raed Arafat, vineri seara, la Realitatea Plus.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a explicat că România va primi vaccinuri anti-COVID produse şi de alte companii, în afară de Pfizer.

„Cu siguranță vor ajunge şi alte vaccinuri. Pe lângă cel de la Pfizer, sunt și altele care se autorizează şi Comisia Europeană are contracte cu aceste firme pe anumite cantităţi. Urmează să vină şi alte cantităţi din partea altor companii”, a afirmat Raed Arafat, conform sursei citate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.