Muzicianul de excepție, Nicolae Voiculeț, mesaj pentru deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai

1

Sunt profund indignat de declarația publică a deputatului USR-PLUS, IULIAN BULAI, care recent a fost numit președinte al Comisiei pentru Cultură din Parlamentul României, care a spus că Maica Domnului, este o „mamă surogat”.

Cred că este cea mai mare blasfemie la adresa Sfintei Fecioare Maria și a Mântuitorului IISUS HRISTOS, pe care am putut să o aud vreodată din partea unui român și mai ales a unui demnitar.

Consider că acest individ nu reprezintă în niciun fel cultura română și nu poate fi numit în această funcție de onoare, mai ales făcând o asemenea afirmație jignitoare care lezează credința a zeci de milioane de credincioși creștini din România și chiar din întreaga lume.

În calitatea mea de promotor al culturii române, dar și de apărător al valorilor creștine, cer DEMISIA deputatului USR-PLUS Iulian Bulai, din funcția de președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, pentru că prin acest comportament nu face cinste culturii și nici valorilor creștine ale României!

Aceasta este părea despre Iisus Hristos, a acestui deputat USR-PLUS, actual președinte al Comisiei pentru Cultură din Parlamentul României:

“Hristos…un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și o mamă surogat..”

Nicolae Voiculeț

Citește și
1 Comentariu
  1. Dumiter Popute Petru spune

    Trebuie sa facem mai mult nustiu stringere de semnături
    facut o fundatie .
    Afara cu Bulai dar trebuie sa facem ceva !
    Mai ales ca dumneavoastră puteti aduna multi oameni !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.