Premierul Florin Cîțu îi pune la punct pe cârcotașii din PSD: „Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare!”

0

Premierul României, Florin Cîțu, a precizat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că toate prioritățile din programul de guvernare vor beneficia de finanțare. Florin Cîțu a afirmat și faptul că acele companii de stat cu pierderi vor primi bani doar dacă vor fi întocmite planuri de reformă.

„ A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare. În același timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor. Fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în guvern. Voi cere miniștrilor să prezinte trimestrial stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructuare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor”, a precizat, pe pagina de Facebook, ăremierul Florin Cîțu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.