Accident în lanț în Brașov, la ieșirea spre Sânpetru. 23 de mașini, implicate!

Share:

Accident cu cel puțin 10 mașini implicate pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, acolo unde s-a format polei pe mai multe porțiuni. Traficul este blocat la această oră în zonă, iar autoritățile estimează că acesta ar putea fi reluat în 20-30 de minute. În ceea ce privește persoanele rănite, informațiile rămân în continuare contradictorii. Astfel, în urma accidentului se pare că au fost rănite trei persoane, care sunt conştiente, neîncarcerate, relatează Realitatea PLUS.

Potrivit lui Cătălin Bocai, comisar șef Infotrafic, vorbim despre un accident produs pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103, ieșirea spre Sânpetru.

De menționat este că accidentul s-a produs pe fondul condițiilor de vreme nefavorabile, respectiv ceață, carosabil umed și polei.

Din primele informatii, pe varianta ocolitoare, la km 12 (apropiere intersecție Sânpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 auto implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva tamponări.

Ulterior, Poliția Brașov a precizat că în accident și tamponări au fost implicate în total 23 de mașini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.