Alianța pentru Unirea Românilor, partidul așteptat de, peste 30 de ani, de milioane de români. Interesul național, unica prioritate!

Share:

Dincolo de interminabilele scandaluri politice, care au adus atâtea prejudicii milioanelor de români, și care s-au întins ca o pelagră în diferite formule ale compromisului politic, liderii Alianței pentru Unirea Românilor au arătat, în mai puțin de o lună de la intrarea în Parlament, că lupta pentru drepturile românilor trebuie să devină o prioritate absolută. Și atunci de ce se mai miră ipocriții și impostorii din cangrenata politică postdecembristă cum este posibil ca Alianța pentru Unirea Românilor să crească în sondaje cu fiecare zi?

De altfel, scorul uriaș obținut de Alianța pentru Unirea România la alegerile parlamentare de duminică (peste nouă la sută!) a fost, practic, un vot masiv al românilor, patrioți, scârbiți de interminabilele lupte politice, de disprețul cronic al clasei politice față de cetățean, de incompetența, iresponsabilitatea și lipsa de transparență a unor lideri politici care au uitat că menirea lor este alta.

George Simion, Claudiu Târziu, Diana Șoșoacă și ceilalți colegi din AUR au propus românilor o altfel de politică, una subordonată interesului național, una aflată, exclusiv, în slujba milioanelor de români. Iar candidații AUR au reușit printr-un discurs ferm, pro-România, să convingă sute de mii de români să le acorde votul.

Reacția fermă a lui George Simion la adresa partidului etnic UDMR arată, înainte de toate, că pentru liderii AUR, România va prima de fiecare dată în dauna unor jocuri politice mizere.

Liderul partidului AUR, George Simion a solicitat, de altfel, demisia Guvernului și a președintelui Klaus Iohannis pentru că românii din diaspora nu au putut vota la alegerile parlamentare. Mai mult, George Simion și colegii săi au respins categoric orice fel de compromis cu actualele partide politice.

Alianța pentru Unirea Românilor continuă, în aceste condiții, lupta pentru normalizarea și modernizarea României, dar și  pentru recredibilizarea clasei politice. Românii merită respect, implicare, competență, de la liderii politici. Iar AUR poate, prin reprezentanții săi, să răspundă uriașelor așteptări ale românilor.

În următorii ani, liderii Alianței pentru Unirea Românilor sunt deciși, prin implicarea totală în slujba cetățeanului, să pună punct nocivele compromisuri și să miște România în direcția dorită de fiecare dintre noi. În aceste condiții, teama actualei clase politice de George Simion, Claudiu Târziu, Diana Șoșoacă și alți parlamentari AUR este de înțeles.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.