Vlad Voiculescu pune bazele unei echipe competitive la conducerea Ministerul Sănătății

0

Premierul Florin Cîțu a numit, marți, noi secretari de stat la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Printre cei care vor face parte din echipa lui Vlad Voiculescu se află și Andreea-Anamaria Moldovan, Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov.

Aceasta este prima numire oficială în echipa lui Vlad Voiculescu de la preluarea conducerii ministerului Sănătății. Totodată, Nicolae Dragoş Garofil a fost eliberat din calitatea de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Andreea Moldovan este medic primar de boli infecțioase și medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, aflat în prima linie în lupta cu pandemia. De anul trecut, ea ocupă și funcția de director medical al spitalului.

Anterior, medicul a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, spital premiat de Organizația Mondială a Sănătății, în 2013, cu ”Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.