Surse: Iohannis, la întâlnirea cu miniștrii USR-PLUS: Campania electorală s-a încheiat. Toți miniștrii din Guvern trebuie să acționeze ca o echipă!

0

Ședință de urgență: președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu miniștrii USR-PLUS. La discuțiile de la Cotroceni au participat atât premierul Florin Cîțu, cât și vicepremierul Dan Barna.

Potrivit surselor Realitatea Plus, șeful statului a făcut un apel către cei prezenți să acționeze ca o echipă și să realizeze că s-a încheiat campania electorală. Mai mult, șeful statului a solicitat să fie stabilite priorități pentru fiecare minister, în contexul în care s-a convenit ca planul național de redresare și reziliență să fie îmbunătățit, astfel încât România să poată profita de alocarea de circa 80 de miliarde de euro.

La întâlnirea de la Cotroceni, pe lângă premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna au participat ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, ministrul Justiției, Stelian Ion, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.