Dragnea ar putea ieși din închisoare!

Liviu Dragnea se pregătește de eliberare! Fosta șefă de la Protecția Copilului Teleorman, condamnată și ea în dosar, a ieșit, deja din închisoare. În paralel, Dragnea s-a luptat în instanță să fie lăsat să muncească iar după gratii. Deși a câștigat dreptul de a se duce la atelierul auto, decizia nu este încă pusă în aplicare, informează Realitatea.net.

Floarea Alesu, fost director general la DGASPC Teleorman, condamnată la 3 ani și 7 luni de închisoare, a fost eliberată condiționat din Penitenciarul de Femei Ploiești-Târgușorul Nou. Floarea Alesu este cea care a angajat cele două secretare ale PSD, care nu veneau la serviciu. Decizia de eliberare condiționată a fost dată pe data de 14 decembrie, de Judecătoria Ploiești și nu a fost contestată de procurori.

Floarea Alesu a fost găsită vinovată de abuz în serviciu, în timp ce Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu. La acea vreme, Dragnea ocupa funcția de șef al CJ Teleorman și deținea și funcția de lider al PSD Teleorman. Fosta șefă DGASPC a executat două treimi din pedeapsă pentru a putea fi eliberată.

Liviu Dragnea se află după gratii începând din 27 mai 2019. El a încercat de mai multe ori să obțină o scurtare a pedepsei sale, dar toate încercările s-au dovedit a fi fără succes până acum.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.