Liberalul Sebastian Burduja continuă campania #daocartemaideparte: „93% dintre români nu cumpără nicio carte pe parcursul unui an!”

0

Într-o Românie suprasaturată până la refuz de scandaluri politice, în care tot ceea ce contează este votul cetățeanului, există (prea) puțini politicieni care privesc, cu adevărat, către români, către interesele, așteptările și nevoile reale ale acestora.

Campania “#daocartemaideparte” promovată de tânărul deputat liberal, Sebastian Burduja continuă, în ciuda pandemiei, și în 2021. Același tânăr politician “recidivează”, practic, pe o temă sensibilă, neglijată, din păcate, de alarmant de mulți lideri politici.

“Campania #daocartemaideparte continuă și în 2021. Am dăruit unei doamne, la întâmplare, în Parcul Cișmigiu, cartea mea Planul pentru România – Șapte revoluții pentru o țară în care vrem să rămânem. De obicei dăruiesc alte cărți, dar de data aceasta am ales să fie chiar cea publicată de mine la finalul anului trecut, la Editura Litera

Realitatea este aceasta: 93% dintre români nu cumpără nicio carte pe parcursul unui an iar un român citește mai puțin de 5 minute pe zi. Împreună vom reuși să schimbăm aceste cifre triste, așa că vă invit alături în campania #daocartemaideparte. Dăruiți cărți familiei, prietenilor, colegilor și chiar la întâmplare, pe stradă. Este un gest care vă va face să zâmbiți. Vă provoc să dăruiți cărți și să postați momentul (cu #daocartemaideparte).

Nu uitați: ai carte, ai parte. #daocartemaideparte”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.