Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, anunțul așteptat privind redeschiderea restaurantelor

Share:

Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, susține că decizia redeschiderii restaurantelor din România aparține epidemiologilor.

Domeniul HoReCa suferă cel mai tare din cauza restricțiilor impuse de autorități pe perioada pandemiei COVID. Autoritățile nu pot oferi o dată exactă la care restaurantele vor fi deschise, susținând că decizia aparține epidemiologilor.

”Eu îmi doresc cât  mai repede, pentru sănătatea economiei noastre. Dar trebuie să ascultăm de epidemiologi. Epidemiologii trebuie să ne spună. (…) În momentul în care sănătatea românilor nu este pusă în pericol, deschidem tot. Eu îmi doresc lucrul ăsta cât mai curând. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc”, a afirmat Claudiu Năsui, joi seară, la Antena 3.

De asemenea, ministrul a precizat că deschiderea agențiilor Loto ține tot de decizia epidemiologilor.  ”Loto nu va avea un regim special. În momentul în care deschidem pentru unii, vom deschide şi pentru ceilalţi”, a declarat ministrul.

Când se vor deschide restaurantele din România. Ministrul Economiei a precizat că se așteaptă noul buget pentru a căuta soluții ”pentru deblocarea situației”. Claudiu Năsui a declarat că în acest moment prioritatea ministerului o reprezintă schemele de ajutor de stat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.