Ședințe importante în PNL. Ludovic Orban își păstrează controlul total în partid!

0

În ciuda cârcotașilor din PSD și nu numai, președintele PNL, Ludovic Orban își păstrează controlul la vârful PNL. Ludovic Orban se întâlnește cu șefii organizațiilor județene ai PNL pe care i-a invitat astăzi la o ședință la Vila Lac. Motivul: împărțirea funcțiilor de secretari de stat și de prefecți care revin partidului după negocierile cu USR-Plus și UDMR, informează evz.ro.

Vineri seară, Ludovic Orban a programat ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL care se va desfășura on-line. Scopul este de a prezenta conducerii centrale a partidului repartizarea funcțiilor de secretari de stat și de prefecți, precum și votarea celor pe care liderii liberali centrali și locali îi vor nominaliza pentru aceste funcții.

Din cele 80 de funcții de secretari de stat aflate în schema Guvernului, PNL-ului i-au revenit 42, USR-Plus a primit 26, iar UDMR, 12.
Și funcțiile de prefecți s-au împărțit între membrii coaliției conform algoritmului politic. Din 42 de funcții, 41 de prefecți județeni și prefectul Capitalei, liberalii au obținut 23, USR-Plus, 14 și UDMR, 12.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.