Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, revoltată de comportamentul lui Cumpănașu: „Va plăti cu ani grei de închisoare dacă se va dovedi aşa ceva!”

0

Senatorul AUR, Diana Şoşoacă, a comentat cazul lui Alexandru Cumpănaşu, pe numele căruia au fost depuse mai multe plângeri pentru corupere de minori. Avocata afirmă că este „consternată”, după ce a aflat că Alexandru Cumpănaşu ar fi făcut propuneri indecente unor minore pe Tiktok, spunând că este vorba despre un abuz psihoemoţional şi „va plăti cu ani grei de închisoare dacă se va dovedi aşa ceva”, informează Romaniatv.net.

Diana Şoşoacă a vorbit despre fostul candidat la alegerile prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu, care  e acuzat că ar fi purtat discuţii cu aluzii sexuale cu minore pe platforma Tiktok. Senatorul AUR, de profesie avocat, a explicat, în direct la România TV, că este vorba despre un „abuz psihoemoţional”.

„Este un abuz psihoemoţional şi vă spun că asta se va plăti cu ani grei de închisoare dacă se va dovedi aşa ceva.

Sunt în consternată. Nu îmi vine să cred că un om cu o asemenea notorietate şi cu lupta pe care a avut-o el în spate a fost în stare de aşa ceva.

Discutăm despre interesul superior al copilului. Indiferent despre cine a fost, acel matur trebuie să plătească pentru că discutăm despre un abuz psihoemoţional care mai ales pentru o fată va avea repercusiuni grave în viaţa, mai ales că discutăm despre o vârstă adolescentină”, a precizat Diana Şoşoacă, senator AUR.

Senatoarea AUR de Iaşi a amintit că Alexandru Cumpănaşu mai are o plângere penală deschisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru instigare la ură împotriva profesorilor.

„Nu îmi vine să cred că un om de o anumită maturitate, cu o anumită notorietate – presupun că are şi copii – poate să poarte asemenea discuţii cu minore, în condiţiile în care ştie că toate aceste conversaţii pot deveni publice.

Se va apăra că fie nu sunt ale lui, fie că a fost sub influenţa alcoolului, fie că le-a scris altcineva din casă”, a precizat Diana Şoşoacă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.