Liderii PSD pun tunurile pe premierul Cîțu: „Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români!”

0

PSD susţine că premierul Florin Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit „cât de tare i-a minţit el pe români” când „a umflat din pix” valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19.

„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB – de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi! Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb. Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, ‘before COVID outbreak’ (înainte de criza COVID-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu). Nu le pasă deloc de ţară”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de PSD.

Social-democraţii adaugă că „şeful politic al lui Cîţu” continuă modelul „totul pentru noi, nimic pentru români”, „cu a doua serie a Ciolaniadei”.

„Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic. Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor. Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion, iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie. Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil. La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil ‘cîţu-cîţu’, ca pe un animal de companie, guvernarea ţeparilor duce ţara direct în prăpastie”, afirmă PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.