Apel umanitar: Un îngeraș de trei anișori, Evelina Hemei, are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-i redăm zâmbetul!

0

Evelina Hemei este unul din 10.000 de copii români care se nasc deosebiți, nu doar prin frumusețe și gingășie, ci și printr-o boală care le face viața dificilă. Fetița suferă de artrogripoză congenitală multiplă, o afecțiune care i-a provocat malformații grave la mânuțe și piciorușe.

Pentru a putea avea o copilărie și o viață normale, Evelina are nevoie de operații foarte costisitoare: 25.000 de euro pentru mânuțe și 25.000 de euro pentru piciorușe.

Familia modestă, cu 4 copii, nu are de unde să obțină o sumă atât de mare. Din cei 50.000€ am reușit să strângem până acum aproape 19.000.

Venim cu o rugăminte către toată lumea care poate să ne ajute, puțin câte puțin, să strângem această sumă pentru a putea să o vedem și noi mergând, alergând, jucându-se așa cum fac copiii de vârsta ei. Este foarte foarte greu să îți vezi copilul în suferință și neputință, ne-a povestit Olga Hemei, mama fetiței.

Să strângi 31.000 de euro din banii de concediu de maternitate și dintr-un venit de taximetrist, cu care trebuie să întreții 6 persoane… e imposibil! Dar trebuie să fie posibil să o ajutăm pe Eva să fie un copil obișnuit, să aibă libertatea de a se mișca, de a merge, de a se juca și de a crește sănătos ca toți ceilalți copii. Ce este imposibil pentru această familie poate fi posibil pentru noi. Un simplu SMS de numai 2€ cu textul „Evelina” trimis doar astăzi la numărul 8832 îi poate oferi acestui copil nevinovat libertatea de a se mișca, de a merge, de a se juca și de a crește sănătos. În plus, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, împreună putem fi salvarea fetiței!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ EVELINA

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați  la detalii plată/mențiune-EVELINA HEMEI.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.