Arnold Schwarzenegger, atac dezlănțuit la adresa lui Donald Trump

0

Arnold Schwarzenegger, îndrăgitul actor austriac și guvernator republican al Californiei, a declarat că America va trece de șocul ultimelor zile, pentru că oricât ai lovi în democrația americană, ea va fi mai puternică.

Deși este din același partid politic cu Donald Trump, Arnold Schwarzenegger nu a ezitat să-l critice pe fostul președinte al SUA pentru atacul asupra democrației.

Schwarzenegger l-a criticat dur pe Trump pentru faptul că a încercat să răstoarne rezultatul alegerilor, cu toate că au fost niște alegeri corecte.

„A încercat să dea un puci, înșelând oamenii cu minciuni. Tata și vecinii lui au fost de asemenea înșelați cu minciuni și eu știu unde duc astfel de minciuni. Președintele Trump este un lider ratat. Va rămâne în istorie drept cel mai rău președinte. Partea bună este că în curând va deveni la fel de irelevant ca un tweet vechi. Nu a reușit. Democrația noastră a rezistat ferm”, a adăugat el.

Arnold Schwarzenegger și-a recăpătat optimismul spre sfârșitul discursului, punctând faptul că SUA va reuși să treacă peste grelele încercări și să lumineze din nou.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.