Lovitură dură dată contestatarilor din PSD și USR-PLUS. Ludovic Orban rămâne liderul incontestabil al PNL!

0

În ciuda contestatarilor săi, Ludovic Orban rămâne liderul incontestabil al PNL. Președinte al Camerei Deputaților, susținut de uriașa majoritate a filialelor partidului, Ludovic Orban rămâne, până la urmă, liberalul care a reușit să arunce PSD în băncile austere ale Opoziției.

Negocierile cu USR-PLUS și UDMR au condus PNL în rolul de „vioară întâi” a noii Coaliții de guvernare. Mai mult, propunerea Florin Cîțu-premier i-a aparținut într-o mare măsură. Abilitățile sale politice, vezi alianța pentru București cu USR-PLUS, care a dus la câștigarea unor importante primării de sector de către candidații dreptei, au făcut diferența în momentele politice grele.

Astăzi, unii l-ar vrea demis/alungat de la șefia PNL. În special adversarii politici. Și nu mă refer aici doar la liderii PSD, cât la unii lideri USR-PLUS. Există, ce-i drept, și liberali, din fericire pentru partid extrem de puțini, care l-ar vrea plecat de la șefia partidului. Cu toate acestea, Ludovic Orban este un politician incomod, care nu acceptă compromisuri și care va continua să își conducă partidul la guvernare.

Modul în care, în cadrul ședinței cu liderii județeni ai PNL, a cerut răspicat competență și profesionalism în numirile publice arată că Ludovic Orban își va respecta și pe mai departe principiile liberale pe care le-a apărat în timpul mandatului său de președinte al partidului!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.