Nicușor Dan o pune la punct pe Gabriela Firea. Primăria Capitalei va renunța la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților!

Share:

Primarul general, Nicușor Dan, a anunțat luni, pe Facebook, că Primăria Capitalei va renunța la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților. ”Gabriela Firea i-a dat în judecată pe cei care au îndrăznit să o critice în timp și a solicitat plata de daune morale de câte 100.000 de euro fiecăruia”, a scris edilul.

Nicușor Dan a făcut publice și dosarele aflate pe rolul instanțelor, acuzând-o pe Firea că a folosit instituția pentru propria imagine și pentru a-i intimida pe cei care aveau alte opinii.

”Sunt 8 procese la care renunțăm în mod formal astăzi, cu: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurențiu Sirbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Știrbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa.

Sunt alte 3 procese la care vom renunța când vor fi motivate hotărârile judecătorești din prima instanță, pe care nu le vom ataca, cu: Curentul, Alexandru Panait, Iulia Nueleanu, Vlad Alexandrescu, Libertatea, Cătălin Tolontan.

Mai sunt 5 procese deja pierdute definitiv de primărie, cu: Ziarul Național, Andrei Coman, Gabriela Stanciu, Cristian Bușoi, BMC Truck Bus, Cătălin Tolontan, Violeta Alexandru”, a scris Nicușor Dan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.