Vești bune pentru români. Valeriu Gheorghiță anunță că pe 15 ianuarie se intră în etapa a doua a vaccinării!

1

Valeriu Gheorghiță a anunțat că de pe 15 ianuarie se intră în etapa a doua a vaccinării. Autoritățile și-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, anunţă că autorităţile şi-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare, având în vedere că aceasta a debutat înaintea termenului estimat în luna decembrie, conform News.ro.

Gheorghiță a spus că până pe data 15 ianuarie va fi dezvoltată a doua parte a modulului de programare care este destinat tuturor persoanelor din etapa a doua de vaccinare, respectiv cele cu vârsta peste 65 de ani şi cele cu boli cronice.

Oficialul a mai spus că astăzi va fi făcută publică lista pentru persoanele cu boli cronice care vor intra în etapa a doua a vaccinării, decizia cu privire la acestea fiind luată în baza recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Ne dorim accelerarea etapelor de vaccinare, având în vedere că am început mai devreme decât estimam. Vom începe mai repede și etapa a doua, practic după 15 ianuarie, începând cu beneficiarii care se află internați în centrele medico-sociale, rezidențiale, continuând cu persoanele care sunt cu insuficiență renală cronică în stadiul de hemodializă”, a declarat Valeriu Gheorghiţă la Antena3.ro.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Dacă specialiștii în sănătate și sociologie ar putea preciza despre influențele noilor tehnologii, despre cele ale interferențelor cu alte culturi și impactul creșterii asimilării de informații , chiar și prin informatizare, asupra populației , pe categorii , in funcție de accesul la informații și nivel de educație, îndeosebi la cei ce au manifestat forme severe și grave ale COVID, chiar și relațiile sociale, mediul social, al acelor persoane, interacțiuni, ? Remarcați și faptul că multe dintre triburile de aborigeni din zonele mai izolate ale lumii au fost afectate de epidemii și pandemii după ce au fost descoperite și au avut interacțiuni sociale cu „lumea civilizată” , ? Observați și faptul că restricțiile s-au manifestat îndeosebi la libertatea de circulație și cea de comunicare, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.