Nicușor Dan pune tunurile pe Gabriela Firea: „ Continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria”

0

Nicuşor Dan susţine, într-o postare pe Facebook, că Gabriela Firea continuă să fie dominată de aceleaşi resentimente şi nervi cu care a condus Primaria Capitalei. Edilul o sfătuieşte să dea în judecată lumea pe banii ei, pentru că PMB „a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar”. „Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a completat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a decis că Primăria Capitalei să renunţe la procesele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi a opozanţilor, care se află în prezent pe rolul instanţei.

„Primăria Capitalei a ieşit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar” şi i-a transmis Gabrielei Firea că „dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită «onorabilitate», îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei”.

„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

„Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea. Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituţii de presă, ci şi persoane fizice, şi s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenţia de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria. Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă şi corupţie şi a costat foarte mult bucureştenii.

Primăria Municipiului Bucureşti a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieşim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluţii şi nu de conflicte”, a mai scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.