Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, pune „punctul pe i”: „Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare!”

0

Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, a precizat că Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, a declarat senatorul AUR Diana Şoşoacă.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost testat pozitiv cu coronavirus la sfârşitul anului trecut şi internat, de urgență, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală.

După ce a scăpat de infecţia cu coronavirus, actorul Bogdan Stanoevici se afla totuşi în stare gravă după ce a contactat o bacterie din spital. La sfârşitul lunii decembrie a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului fuseseră afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii au încercat salvarea lui.
Bogdan Stanoevici a fost sedat și conectat la aparate, însă, din păcate, organismul lui a cedat în cele din urmă. Marţi, medicii au declarat decesul actorului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.