Gabriela Firea cere majorarea pensiilor: Guvernul Cîţu să aplice legea, nu să se plângă toată ziua că nu are bani!

Share:

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, cere Guvernului Cîţu să respecte decizia CCR privind constituţionalitatea majorării pensiilor cu 40%.

Gabriela Firea a declarat că Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile, „nu să se plângă toată ziua că nu are bani”, în timp ce se împrumută masiv.

„CCR a decis că mărirea punctului de pensie cu 40% este constituţională. Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile părinţilor şi bunicilor noştri, nu să se plângă toată ziua că nu are bani, în timp ce se împrumută masiv. Sarcina Guvernului este aceea de a identifica şi pune în practică soluţii şi politici economice care să ducă la creşterea încasărilor la bugetul de stat, din care să fie plătite pensii, nu să se plângă toată ziua buna ziua de lipsa banilor”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a adăugat că guvernele de dreapta din ultima perioadă „au dovedit că nu au viziune, nu au soluţii, nu ştiu să facă politici publice, ci doar să taie, prin încălcarea legii”.

Despre majorarea pensiilor şi decizia CCR a scris pe Facebook şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nimic pentru români, totul pentru ei! Şcoli închise. Fermierii şi firmele româneşti lăsate de izbelişte. Salarii îngheţate. Facturi mărite. Pensii reduse, deşi CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut şi anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituţională. Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor, pentru a-şi mulţumi clientela politică. Meritocraţia promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid. Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluţii. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele şi politrucii lor”, a susţinut Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.