PSD îl taxează dur pe șeful statului: România normală, clamată de Iohannis-un stat în care guvernanţii se luptă pentru funcţii!

0

Social-democraţii scriu marţi, pe pagina de Facebook a partidului, că „reforma” în viziunea preşedintelui Klaus Iohannis înseamnă înlocuirea a mii de directori de şcoli cu pilele PNL, ordonanţă de urgenţă pentru modificarea justiţiei, în dispreţul românilor care au votat la referendum şi nerespectarea legilor care asigură veniturile decente pentru milioane de salariaţi şi pensionari.

PSD îl atacă pe preşedintele  Iohannis, după conferinţa de presă susţinută de acesta marţi seară, în cadrul căreia a făcut mai multe afirmaţii cel puţin controversate, cum ar fi aceea că îngheţarea salariilor bugetarilor pentru anul 2021 ar fi o măsură justă.

„«Reforma» în viziunea preşedintelui Iohannis înseamnă înlocuirea a mii de directori de şcoli cu pilele PNL, OUG de modificare a justiţiei în dispreţul românilor care au votat la referendum şi nerespectarea legilor care asigurau venituri decente pentru milioane de salariaţi şi pensionari.

Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis în această seară: un stat în care guvernanţii se luptă pentru funcţii, nu pentru soluţii pentru depăşirea crizei sanitare. Totul sub ochii îngăduitori ai tătucului de la Cotroceni.

În loc să «reformaţi» Educaţia prin impunerea politrucilor în locul directorilor cu performanţe, mai bine daţi-le o şansă la un trai decent în viitor copiilor României şi deschideţi şcolile!”, arată o postare de marţi seara pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.