Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, cere autopsie de urgență în cazul Bogdan Stanoevici: „A murit în urma unui infarct!”

0

Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, pune „punctul pe i” în cazul morții actorului Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct. Avocata Diana Şoşoacă e de părere că moartea actorului este suspectă și dorește ca autoritățile să se sesizeze din oficiu și să se facă de urgență autopsie, pentru a depista adevăratul motiv al decesului, informează Romaniatv.net.

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat, joi seara, la România TV, că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, potrivit raportului făcut de Medicina Legală.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia.”, a spus Diana Șoșoacă.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul „Sf. Pantelimon”, ulterior fiind transferat la Institutul „C. C. Iliescu”.

Avocatul Diana Șoșoacă regretă nespus moartea actorului Bogdan Stanoevici și mai mult decât atât, susține că e nevoie de autopsie pentru depistarea adevăratului motiv al decesului. De altfel, senatorul AUR a dezvăluit și o parte din discuția pe care a avut-o cu fostul ministru.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl consideram, era în familia mea de când eram eu mică. Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne.

Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întalni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui facută sâmbătă, la Crematoriul București” , a spus Diana Şoşoacă

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.