Explorează Ucraina on-line prin intermediul noului site oficial UKRAINE.UA

Share:

Ucraina a lansat site-ul său oficial UKRAINE.UA. Prin intermediul acestei platforme digitale moderne, deschidem lumii o Ucraină creativă și inspiratoare. Aici fiecare își poate face prima impresie despre țară și poate lua o decizie de a veni aici pentru a studia, investi sau călători.

Ucraina are o istorie unică, o cultură bogată și un peisaj divers. Cu siguranță vă va depăși așteptările. Este o țară creativă, dinamică și inovatoare. O țară de libertate și demnitate. Un loc unde se întâlnesc o istorie de o mie de ani și viziuni ambițioase cu privire la viitor.

Vizitatorii UKRAINE.UA se vor bucura de textele scrise pe înțelesul tuturor și ingenioase, precum și de o mulțime de imagini frumoase și de înaltă calitate, care demonstrează natura diversă a Ucrainei, castelele vechi, munții, orașele vibrante și multe altele. Milioane de oameni din întreaga lume vor putea acum să se familiarizeze și să se îndrăgostească de Ucraina la prima vedere.

Fii primul care descoperă Ucraina! Timpul pandemiei COVID-19 va trece. Aceasta va fi ziua pentru a vizita Ucraina și a vă bucura de totul ce vă poate oferi această țară. Descoperiți Ucraina online prin intermediul UKRAINE.UA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.