George Simion, revoltat: “AUR se opune vânzării Hidroelectrica, CEC Bank, Portului Constanța, TAROM și a Aeroportului Otopeni”

În stilul care l-a consacrat, de apărător al bogățiilor României, liderul AUR, George Simion, se opune vehement vânzării Hidroelectrica, CEC Bank, Portului Constanța, TAROM și a Aeroportului Otopeni.

Într-o țară care, cu complicitate decidenților din ultimii 30 de ani, a vândut în disprețul românilor cele mai mari companii de stat, a venit vremea protejării interesului național. Iar George Simion și colegii săi din AUR sunt singurii, la nivel de Parlament, care se opun unui demers guvernamental absolut iresponsabil.

Reacția fermă a lui George Simion a venit după ce Guvernul a anunțat că vrea să înceapă să vândă activele companiilor de stat din România. O lege care a fost creată pentru a intezice acest lucru va fi abrogată. Înstrăinarea activelor companiilor de stat se dorește a fi făcută pentru că România vrea să dea un semnal că are o economie modernă, care ştie să lucreze cu instrumentele pieţei de capital, susține premierul Florin Cîțu.

Concret, Cîțu dorește în continuare abrogarea Legii nr. 173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică, ce interzice vinderea participațiilor statului și a activelor de stat cel puțin până în 2022.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.