Victorie a avocatului Diana Șoșoacă: Anchetă post-mortem pentru Bogdan Stanoevici, în urma plângerilor depuse de senatorul AUR!

Share:

Anchetă în cazul morții actorului și fostului ministru Bogdan Stanoevici, chiar și după incinerare. Procurorii trebuie să verifice acuzațiile lansate de senatoarea AUR Diana Șoșoacă, cea care a afirmat că Stanoevici ar fi murit ca urmare a infecțiilor din spital, nu din cauza complicațiilor post COVID-19, informează Realitatea.net.

În prima fază, procurorii Parchetului General trebuie să verifice plângerea depusă de parlamentarul AUR, pentru a stabili dacă există suficiente probe și indicii care să justifice deschiderea unei cercetări penale, potrivit Realitatea Plus. Dacă sunt întunite condițiile, anchetatorii trebuie să stabilească în ce condiții a murit Bogdan Stanoevici, pornind de la certificatul de deces și urmărind toate documentele medicale ale actorului, inclusiv un eventual raport de autopsie, dacă aceasta a fost efectuată.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost vineri la Parchet pentru a solicita efectuarea autopsiei, pe motiv că astfel s-ar putea dovedi faptul că Stanoevici ar fi fost victima infecțiilor intraspitalicești, nu a complicațiilor post COVID.

Bogdan Stanoevici a murit marți, după o lungă perioadă în care a fost în secțiile de terapie intensivă din cauza COVID-19. Stanoevici s-a remarcat prin protestele față de restricțiile impuse în pandemie.

Fostul ministru a fost intubat pentru o perioadă lungă, iar șansele de supraviețuire erau minime.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.