Dorești un frigider american? Iată ce trebuie să știi

Share:

Cu toții visăm la un frigider american, mare, spațios și elegant. În cele ce urmează vei afla tot ce trebuie să știi despre cel mai mare aparat de uz casnic de pe piață pentru depozitarea alimentelor. Dimensiuni, clasă energetică, design, ușa franceză sau frigider side by side Samsung sau alt brand și așa mai departe.

Young woman looking for something to eat

Frigiderul american, cunoscut și ca side by side datorită celor două uși alăturate, este mult mai mult decat un simplu aparat pentru bucătărie, unde poți înghesui tot felul de delicatese care să fie savurate împreună cu familia și prietenii.

O modă care vine din străinătate, frigiderul mare este o nevoie de care familiile ar trebui să țină cont, datorită faptului că au nevoie de un frigider mare, unde să stocheze alimente suficiente pentru mai mult timp, mai ales în această perioadă în care trebuie să limităm deplasările la magazine.Frigiderul american este, de asemenea, din ce în ce mai apreciat de români, în special de familiile numeroase.

Dimensiunile unui frigider american sunt principala caracteristică care a adus succesul acestui aparat electrocasnic. Deoarece acestea sunt modele de sine stătătoare, ele sunt, prin urmare, adesea achiziționate mai târziu decât mobilierul tradițional de bucătărie. Desigur, dacă nu dorești un astfel de frigider, poți oricând să alegi un frigider încorporat.

Frigiderul american are, în general, o lățime mai mare de 70 cm, este la fel de înalt ca un bărbat cu înălțimea de cel puțin 175 cm și are o adâncime care poate ajunge cu ușurință la 55 cm, mult mai mult decât un frigider tradițional. În consecință, capacitatea este de cel puțin 400 de litri pentru modelele mai mici, atingând și chiar depășind 600 de litri pentru modelele potrivite și pentru bucătăriile din baruri și restaurante.

Cu siguranță dimensiunile trebuie luate în calcul cu mare atenție, având în vedere că este o piesă de mobilier foarte grea, de cel puțin 100 de kilograme și, prin urmare, și suprafața pe care se sprijină trebuie să-i poată suporta greutatea.

Pentru că cele două uși sunt una lângă alta, pare a fi un dulap: pe o parte vei avea frigiderul și pe cealaltă compartimentul congelatorului. Cele două compartimente sunt așezate astfel unul lângă altul, spre deosebire de frigiderele tradiționale care includ un congelator plasat într-un compartiment superior.

De fabricație mai recentă, frigiderul cu ușă franceză prezintă împărțirea spațiilor într-un concept tradițional. În acest fel, există o subdiviziune suplimentară a spațiilor care-ți permite să deschizi o parte și mai mică, expunând o cantitate mai mică de alimente la căldură.

O caracteristică foarte comună la modelele side by side este dispunerea compartimentului congelator. Nevoile personale și obiceiurile domestice fac diferența: modelele tradiționale au cea mai rece secțiune în partea de sus, unde este mult mai ușor de manipulat mâncarea.

Dacă, pe de altă parte, în mod normal cumperi cantități mari de alimente congelate, alegerea unui frigider cu unul sau două compartimente pentru congelator în partea inferioară îți va permite să ai mai mult spațiu.

Un factor care afectează foarte mult prețul în momentul cumpărării este clasa energetică a frigiderului american. Pe piață există modele de frigidere ieftine care încep de la clasa A + și ajung pană la frigidere de clasa A +++, acestea fiind mai scumpe, dar economisesc enorm la factura de curent.

Culorile sunt, de asemenea, un factor cheie atunci când dorești un obiect care să atragă atenția, de exemplu roșu sau albastru, mai degrabă decât un gri tradițional, argintiu sau alb.

Acestea sunt detalii pe care să le iei în considerare când dorești un frigider american, încăpător, dar care să aibă și un aspect estetic deosebit. Pentru a găsi frigiderul side by side adecvat locuinței și nevoilor tale, intră pe shopmania.ro!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.