Gabriela Firea îi dă replica lui Nicușor Dan: ” Îl deranjează realizarile mele!”

Share:

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, iese la atac și îi dă replica actualului edil în ceea ce privește decolanarea autobuzelor STB pe care este este trecută mențiunea „Primăria Capitalei”. „Nu e în stare să construiască și atunci dārâmā tot! Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Adică în mandatul “lui Firea”. Îl deranjează realizarile mele”, scrie Firea pe contul său de Facebook

„Nu e in stare sa construiasca si atunci dārâmā tot! Cand am ajuns primar, bucurestenii calatoreau inghesuiti in autobuze, unii chiar pe scara, punandu-si viata in pericol. Am achizitionat 400 de autobuze noi Euro 6 si 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar il deranjeaza ca pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. Adica in mandatul “lui Firea”. Il deranjeaza realizarile mele”, a afirmat Firea.
Potrivit prim-vicepresedintelui PSD, in loc sa se ocupe de achizitionarea a unor autobuze noi care sa le inlocuiasca pe cele vechi, „Plicusor a dat ordin sa fie razuit de pe autobuze anul achizitionarii, pe motiv ca spatiul va fi folosit pentru publicitate”.
„Adica iar pile si aranjamente, pentru sponsorii si prietenii politici. Sacrifica cetatenii care nu vor mai putea vedea pe fereastra, plus ca multi calatori simt un sentiment de claustrofobie, doar ca sa umple buzunarele unor baieti. Si in mandatul meu, STB a promovat evenimentele orasului si a vandul spatiul publicitar disponibil, dar DOAR in spatiile in care nu se producea un disconfort pe calatori. Dar de stie Plucusor? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba ca nu! Stai linistit, Plicusor! Bucurestenii NU uita asa usor cum crezi tu! Si te vor tine minte si pe tine ca NU ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocari, stopari, rascherari, demolari si polite. Tine minte 3 cuvinte : vei deconta tot!”, se arata in mesajul postat de Gabriela Firea.
Reactia Gabrielei Firea vine dupa ce, tot astazi si tot într-o postare făcută pe contul său de Facebook, Nicușor Dan a anunțat că ,vehiculele destinate transportului public local pe care scrie „Primăria Capitalei” vor fi decolantate, iar spațiul va fi vândut pentru reclame comerciale.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.