Liberalul Sebastian Burduja avertizează în privința fake news-urilor conspiraționiste: „Specialiștii, nu politicienii, trebuie să își dea cu părerea despre soluțiile la pandemie!”

0

De un an de zile, de când viețile noastre au luat-o razna, pandemia asta blestemată a ucis peste 17.000 de români. În disprețul acestei realități alarmante, în ciuda acestui coșmar ce pare fără de sfârșit, mulți politicieni continua să se comporte, în tentativa disperată de a obține capital politic, în cel mai iresponsabil mod. Și continuă să rostogolească fake news-uri conspiraționiste la adresa campaniei de vaccinare deși aceasta este, până la urmă, singura cale de a rezolva cea mai gravă criză sanitară din ultimul secol.

Revoltat, liberalul Sebastian Burduja, trage un serios semnal de alarmă în privința pericolului generat de aceste diversiuni și cere românilor să îi asculte pe specialiștii din Sănătate în dauna impostorilor care au inundat spațiul public.

“O spun de la începutul pandemiei: nu politicienii trebuie sa isi dea cu părerea despre coronavirus si soluțiile la aceasta criză, ci specialiștii. Avem destui, România are minti luminate in țara si in diaspora. E timpul lor sa vorbească si sa fie promovați si ascultați!

Efectiv m-am saturat sa vad cum in arena publica urla tot felul de impostori, care caută doar capital politic, exploatând temerile românilor. Opriți-vă, inconștienților! Cuvintele voastre pun in pericol viețile oamenilor!

Dragi prieteni, acum mai mult ca oricand, va rog sa va informați doar din surse oficiale. In România s-au vaccinat pana azi peste 233.000 de persoane; mai putin de 4 la mie (!!!) cu (ușoare) efecte adverse. Suntem pe locul #6 in Uniunea Europeană, deși sistemul nostru medical e codaș de 30 de ani. Iar 84% dintre cei eligibili pentru prima etapa au ales si deja s-au vaccinat!

Suntem martorii unui minunat efort de echipa, iar acestea sunt datele care contează, nu fake news-urile conspiraționiste rostogolite in frenezia goanei dupa like-uri si senzațional. Cinste medicilor, asistenților si tuturor celor care ne aduc in fiecare zi mai aproape de rezolvarea celei mai grave crize sanitare din ultimul secol!”, a punctat, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.