Ponta pregătește revanșa politică pentru 2024. BEx PRO România decide strategia pentru perioada următoare. Alin Văcaru, noul secretar general interimar!

Share:

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 19 ianuarie a.c., pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare și schimbări structural-organizatorice de partid.

„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcția de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

Totodată, BEx PRO România a decis înființarea mai multor grupuri de lucru și numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

  • Grup de Negociere privind alianțele locale – Marian Neacșu
  • Grup de inițiativă privind Grupul Aleșilor Locali – Felix Rache
  • Grup de dezbateri ideologice – Corina Crețu
  • Grup de analiză privind situația fuziunii cu ALDE – Adrian Țuțuianu
  • Grup de planificare strategică – Silviu Predoiu

PRO România își continuă misiunea de a crea unitate în societatea românească, prin implementarea de proiecte care se adresează tuturor celor care cred în dezvoltarea socială și economică stabilă și predictibilă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.