Gabriela Firea cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

0

Social-democrații cer demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, despre care spun că ”decredibilizează campania de vaccinare” și acoperă incapacitatea guvernului de a imuniza 70% din populație, atât cât este necesar pentru revenirea la o viață normală. ”Eșecul atingerii acestui obiectiv înseamnă condamnarea României, afundarea într-o criză și mai mare”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

”Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația.
În realitate, mai multe țări dezvoltate între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populației pentru a aștepta noi rezultate ale testelor clinice și pentru a vedea ce se întâmplă în țările care își vaccinează deja cetățenii.

Voiculescu nu poate susține că nu știe realitatea! Însă minte intenționat pentru a acoperi haosul, debandada, dar și incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare”, a scris Firea.

Prim-vicepreședintele PSD mai susține că ministrul Sănătății a fugit de răspundere încă de la preluarea mandatului și a ignorat problemele legate de funcționarea platformei online.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.