Muzicianul de excepție, Nicolae Voiculeț: „Imnul național al Statelor Unite ale Americii a fost intonat de cântăreața care este împotriva lui Dumnezeu..!”

0

Imnul național al Statelor Unite ale Americii a fost intonat de cântăreața care este împotriva lui Dumnezeu..!

Cred că Lady Gaga este imaginea perfectă pentru noua administrație de la Washington DC, Biden-Kamala.

Într-o ceremonie atât de importantă și plină de semnificații, precum inaugurarea președintelui SUA – care este cel mai puternic conducator politic de pe planetă, totul este planificat în detaliu, și nimic nu cred că este ales întâmplator. 

Odată cu momentul instalării unei noi administrații, se transmit și o serie de mesaje discrete prin intermediul unor alegeri simbolice. 

Un astfel de simbol este si persoana care este aleasă să interpreteze public, in fața națiunii, Imnul Statelor Unite ale Americii.

Regimul Biden-Kamala a ales-o pentru acest moment simbolic, tocmai pe #LadyGaga, dintre sutele de cântăreți de valoare mondială din SUA.

Numai un naiv incurabil poate să creadă că Gaga a fost aleasă „pentru că are o voce bună”… Ea este cunoscută și controversată la nivel mondial pentru imaginile și mesajele șocante, în mod evident indiscutabil satanice și oculte, pe care le-a transmis prin numeroasele ei concerte, videoclipuri, texte de cântece, sau apariții publice. 

L. Gaga a folosit masiv, pe față în mod repetat, cunoscute simboluri satanice și oculte, elemente de ritual satanist, sânge, flăcări, demoni, coarne, profanarea simbolurilor creștine și a corpului femeii, simboluri ale iluminaților, ritualuri de umilire si supunere a persoanei umane.

Alegerea acestui personaj sinistru și diabolic, drept intonator al Imnului National al S.U.A., la ceremonia de inaugurare a noului președinte, spune ceva despre mentalitatea, viziunea și chiar ideologia noului regim Biden-Kamala…

Cred că mesajul a fost foarte clar și lumea va trebui să se alinieze noii impuneri culturale..

Bineînțeles că cei naivi si ignoranți, vor dormi liniștiți și unii chiar vor visa frumos..!

Sleep well.

Nicolae Voiculeț

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.