Nicușor Dan taie în „carne vie”. Primarul general l-a demis pe directorul de la Mediu pentru că a avizat defrișarea a 22 de arbori!

Share:

Nicuşor Dan l-a dat afară pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei pentru că a avizat defrişarea a 22 de arbori din centrul Bucureştiului.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a dat afară pe şeful de la Mediu. Primarul Capitalei este nemulţumit de modul în care directorul interimar al Direcției de Mediu a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45.

„L-am eliberat azi din funcție pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, pentru modul în care a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45. Mai precis pentru că, în plin centrul Capitalei, a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp.

În acea zonă s-au făcut demersuri pentru demolarea unor case vechi în vederea construirii de blocuri. Spațiul verde al Capitalei nu trebuie distrus!”, a scris pe Facebook primarul general al Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.