Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, l-a pus la punct pe Alexandru Rafila

0

Profesorul Alexandru Rafila, care este reprezentantul României la OMS și președinte al Societății Române de Microbiologie, dar și deputat PSD, a avut un schimb dur de replici cu senatoarea AUR Diana Șoșoacă într-o emisiune televizată.

Potrivit ziare.com, cei doi parlamentari s-au contrat pe tema testărilor care se efectuează pentru depistarea pacienților care au Covid-19, iar, la un moment dat, discuția dintre cei doi s-a ”încins”.

Diana Șoșoacă: “Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?”.
Alexandru Rafila: “Mă lăsați să vorbesc?”.
Diana Șoșoacă: “Totuși cred că pot să va pun o întrebare”.
Alexandru Rafila: “Puneți întrebări în cascadă”.
Diana Șoșoacă: “Pentru că sunt mai inteligență decât alții”.
Alexandru Rafila: “Absolut, se vede de la distanță”.

Sosoaca a declarat ca a primit din partea mai multor centre de recoltare de analize RT-PCR informatii asupra faptului ca pe documentul pe care il primeste persoana testata de COVID ar scrie, in josul paginii, cu litere mici, „activitate de recoltare neacreditata RENAR”. RENAR ofera acreditare laboratoarelor de analize umane. Senatoarea AUR a spus ca sunt multe asemenea cazuri, inclusiv unul din cele mai mari centre de recoltare analize COVID-19 din tara.

În stilul caracteristic, senatorul AUR, Diana Șoșoacă, a continuat să pună întrebări pertinente și să apere drepturile românilor, graf afectate, în plină pandemie de COVId-19.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.