Tendințe parfumuri în anotimpul răcoros

0

Parfumurile sunt printre produsele cu cea mai veche istorie. Ca oameni ne dorim să ne înconjurăm de miresme îmbietoare, care să ne binedispună și să ne încânte simțurile. Fie că vorbim de un parfum de cameră, parfum al hainelor sau parfum purtat pe corp, vorbim de un amalgam de emoții care ne sunt transmise prin intermediul unei arome.

Parfumurile sunt atât de diferite pentru că și gusturile oamenilor sunt extrem de diferite. În secolul în care trăim avem de ales dintr-o gamă foarte mare de parfumuri, nu suntem obligați să ne rezumăm la o singură aromă.

În parfumul Sospiro, Erba Pura îmbină perfect mirosurile de chihlimbar, mosc alb și vanilie cu cele de fructe, bergamotă, lămâie și portocală. Este un parfum intens, un parfum care atrage priviri și care poate fi semnătura oricărei persoane.

Un alt parfum care este semnătura multor bărbați puternici este Dior Sauvage. Deși are o combinație nu tocmai comună de arome, acesta miroase extraordinar și pune în valoare masculinitatea. În acest parfum aromele de ambroxan, bergamota și piper de Sichuan sunt contopite pentru a crea o aromă unică. Sticla acestuia este de asemenea una plină de eleganță.

Tom Ford Tobacco Vanille este un parfum care ar trece cu brio testul oricărui gust al bărbaților. Desigur, în trecut ar fi fost greu să porți toate miresmele îmbinate în esența acestuia. Dar în el se găsesc în completă armonie note de: fructe uscate, tonuri lemnoase, cacao, Tonka, vanilie, condimente și, bineînțeles, tabac. Poate fi puțin copleșitor să citești toate aceste arome la un loc, însă cu siguranța odată încercat va face pe oricine să se îndrăgostească de mireasma rezultată. Parfumul tester disponibil pe https://www.parfumescu.ro oferă posibilitatea încercării acestuia la o calitate foarte bună.

Un alt clasic al parfumurilor îl reprezintă Paco Rabanne One Million. Este un parfum foarte cunoscut, utilizat și apreciat. A surprins încă de la început cu sticla în forma de lingou de aur. Îmbină note de chihlimbar, lemn, patchouli, scorțișoară, trandafir, dar și mentă și portocală. Este astfel un parfum ușor de plăcut și recunoscut, fiind pe gustul multor bărbați, dar și femei. Chiar dacă nu este un produs nou, el rămâne un produs apreciat.

Nu puteam încheia acest articol fără a menționa parfumurile Chanel. Brandul Chanel este cunoscut de întreaga populație, fiind un brand cu vechime și cu rezonanță. Parfumurile produse de Chanel sunt parfumuri elegante, atât prin aspectul sticlei, cât și prin aromele care se regăsesc în ele. Chanel are o istorie de peste 100 ani, însă eleganța sa este la fel de actuală. Printre cele mai cunoscute și apreciate parfumuri de damă din gama Chanel se numără: Chanel Chance, Chanel No. 5, Chanel Gabrielle și nu în ultimul rând, Chanel Mademoiselle.

Istoria parfumului va continua mult timp de acum încolo, așa cum ea durează de peste 2000 ani. Pretutindeni suntem înconjurați de arome, de mirosuri care ne trezesc trăiri și amintiri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.