Europarlamentarul Maria Grapini, întrebare scrisă, adresată Comisiei Europene, privind restrângerea libertăților și drepturilor cetățenilor europeni

În contextul în care, în ultimul an, s-a discutat tot mai mult despre restrângerea libertăților și drepturilor cetățenilor europeni, din cauza crizei sanitare, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a adresat o întrebare scrisă, pe această temă care generează multe semne de întrebare, Comisiei Europene.

Potrivit europarlamentarului Grapini, Uniunea Europeană înseamnă o Piață Comună, dar și mobilitatea forței de muncă și libera circulație în spațiul european.

Concret, a completat Maria Grapini, anumite companii de transport aeriene anunță obligativitatea vaccinării pentru cetățenii care doresc să călătorească, deși vaccinarea nu este obligatorie în niciun stat membru.

Mai mult, a precizat europarlamentarul Grapini, sunt informații legate și de alte restricții legate, de exemplu, de impunerea vaccinării obligatorii pentru accesul cetățenilor în spațiile de cultură, educație etc.

În aceste condiții, întrebarea europarlamentarului Maria Grapini, adresată Comisiei Europene este următoarea:

1.Ce își propune Comisia Europeană să facă pentru a apăra drepturile și libertățile cetățenilor europeni? 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.