Nicușor Dan promite un buget realist al Primăriei Capitalei: „Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun!”

0

Nicuşor Dan a anunţat că îşi doreşte ca Primăria să iasă cu un buget realist după adoptarea celui la nivel naţional. Primarul Capitalei a precizat că în lista de investiţii nu se vor găsi multe dintre lucrurile pe care le-a promis în campania electorală.

Nicuşor Dan a anunţat ce s-a decis în urma dezbaterilor cu directorii din instituție și reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale asupra bugetului pentru 2021.

„Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun. Veneau directorii, propuneau mult, stiau ca se taie din pix şi nu exista nicio coerenta intre lucrurile care se plateau de la bugetul local. Din punct de vedere operational, discutiile pe buget vor continua marti si miercuri.

O sa avem mai multe rectificari, rectificari pozitive pe care le vom adauga pe masura ce vom identifica surse de finantare. Pe de alta parte vom ajusta cheltuielile pe care PMB le face.

Mai mult de jumatate din bugetul real pe 2020 a fost cheltuit pe subventii la transport şi termie”, a declarat primarul general al Capitalei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.