Propunerea AUR la funcția de premier, Călin Georgescu, pune „punctul pe i”: „România este condusă de Banca Centrală!”

0

Călin Georgescu a vorbit, joi seară, în cadrul unui interviu, despre cum a devenit propunerea partidului AUR pentru funcţia de premier, în ce condiţii ar accepta această funcţie şi care sunt mizele din ţara noastră.

Georgescu a subliniat printre altele faptul că România este de fapt condusă de Banca Centrală, iar singurul moment în care ar accepta funcţia de premier ar fi atunci când ţara noastră ar fi condusă de la Palatul Victoria.

„În primăvară m-a sunat Claudiu Târziu, mi-a povestit de acest partid, eu am spus că nu mă interesează. Mi-a propus atunci să avem o întrevedere să discutăm despre proiectul meu de ţară, eu îl prezentasem românilor de 9 ani încoace. Eu nu am nimic de a face cu partidul.

Eu susţin ideea mea şi pe mine, atât. Sunt oameni de cuvânt, dar eu fac ce ştiu. Îndemn poporul român la viaţă, pentru că viaţa e Dumnezeu. Am vorbit când şi când cu ei, cu privire la intervenţiile mele. M-au informat de fiecare dată de întâlnirile unde s-a discutat despre mine. România e condusă de la Banca Centrală, cine are moneda, conduce. Eu aş veni premier doar dacă ţara s-ar conduce de la Palatul Victoria”, a spus Călin Georgescu, la Marius Tucă Show.

După victoria incontestabilă şi surprinzitoare din Parlament, AUR l-a nominalizat pentru funcţia de premier pe Călin Georgescu.

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic.” – a anunțat vicepreședintele AUR pe Facebook, conform Stirileprotv.

”Expertul ONU în dezvoltare durabilă”, așa cum este prezentat de către TVR, a afirmat că Angela Merkel, cancelar al Germaniei, ”ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că a distrus poporul german.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.