Nicușor Dan, implicare totală. Primarul general, întâlnire cu mai mulți primari de sector pentru dezvoltarea Capitalei!

0

Se pare că Nicuşor Dan a avut o întâlnire doar cu edilii primăriilor din Capitală. Se pare că acesta a avut o întrevedere cu primarii din sectoarele 1, 2 şi 6.

Nicuşor Dan promite, la final de mesaj, că va avea o întrevedere şi cu primarii celorlalte sectoare (2, 3 şi 5), care coincidenţă sau nu fac parte din partidele care nu l-au susţinut pe acesta la alegerile locale

„M-am întâlnit azi (n.r.-vineri), la sediul Primăriei Capitalei, cu primarii sectoarelor 1, 2 și 6 – Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Ciprian Ciucu – pentru a discuta mai multe probleme de pe agenda administrației locale. A fost o discuție amicală, în care am reconfirmat faptul că suntem parteneri pentru dezvoltarea orașului.

Planul de investiții pentru 2021 în București a fost cel mai important lucru discutat, fiindcă am vrut să aflu nevoile și așteptările primarilor de sector în contextul dezbaterilor din această perioadă cu privire la bugetul Primăriei Generale.

Am vorbit de asemenea despre problema deșeurilor, despre infrastructura rutieră și parcări, dar și despre modul general de colaborare dintre Primăria Capitalei și primăriile de sector. Am convenit asupra unui format de lucru care să ne permită o consultare constantă privind problemele pe care trebuie să le rezolvăm împreună.

Voi avea în curând o întâlnire și cu primarii celorlalte sectoare, pentru a discuta și cu ei despre problemele orașului și soluțiile cu care putem veni împreună.”, a declarat Nicuşor Dan, Primarul Capitalei, pe contul personal de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.