Viorica Dancila il pulverizeaza pe Liviu Dragnea

0

Liviu Dragnea avea o mare dorință care s-a transformat ulterior într-o mare frustrare, susţine Viorica Dăncilă, fost premier al României, în cartea sa care va fi lansată în curând.

Viorica Dăncilă susţine în cartea sa că Liviu Dragnea avea o mare frustrare. Fostul lider PSD își dorea cu disperare să ajungă premier, pentru a trage sforile la Palatul Victoria. Din cauza unei condamnări cu suspendare pe care a primit-o în „Dosarul Referendumului”, Liviu Dragnea nu a putut ocupa funcţia de prim-ministru, deşi PSD câştigase alegerile cu un scor zdrobitor!

„Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” este cartea pe care fostul premier o va lansa în perioada următoare. În carte, Viorica Dăncilă dezvăluie relatia cu Liviu Dragnea, cum s-au cunoscut, pe vremea când activau în partide diferite, și cum au ajuns să colaboreze. Dăncilă a susținut că Dragnea era foarte nemulțumit din cauză că nu putea fi premier!

„Liviu Dragnea, dincolo de problemele pe care le-a avut pe justiție, era un foarte bun organizator și un bun cunoscător al administrației publice. Cred că ar fi fost un prim-ministru bun. Nu era vina mea, de fapt, nu era vina nimănui că nu a putut să devină prim-ministru. Cred că din această cauză s-a consumat foarte mult. De multe ori a avut ieșiri care arătau că este nemulțumit din cauza acestui aspect”, a scris Viorica Dăncilă, conform Libertatea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.