Simpatizanții AUR îi desființează pe Băsescu și Cartianu după atacurile la adresa lui George Simion

Share:

Liderul AUR, George Simion, şi-a provocat fanii de pe reţelele de socializare să-i facă o caracterizare. 

George Simion a făcut un sondaj după ce fostul președinte Traian Băsescu a afirmat că AUR este format din „semidocți” care folosesc „vadimisme” care ar prăbuși țara dacă ar ajunge la guvernare. Liderul AUR a pus o întrebare simplă pe pagina sa de Facebook în care a cerut opinia fanilor săi.”Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”, a fost întrebarea la care George Simion a primit, în numai 4 ore, peste 5000 de comentarii.

”Faptul ca nulitatile te jignesc inseamna ca iti faci bine treaba! Ne-ai scapat de dinozauri, acum la treaba!”

”Basescu este un betiv ordinar tradator, iar cartianu un jurnalist de k..”

”E clar ca e invidie și răutatea specifica in special a lui Base….d-voastră aveți atât de mulți susținători câți n a vazut el vreodată ….multa putere de munca”

” Băsescu alias Petrov, era mai mult ca sigur sub influențe bahice si in niciun caz nu poate emie asemenea judecati!”

”Vorba lu’ Nastase, nu l ar vota niciun stâlp de telegraf.”

”Cât despre Cartianu, nu ajunge nici macar la degetul mic de la piciorul tau, darămite să judece cu creierul lui de maimuță!”

”Cum spuneam când eram copii:cine zice ala este ca măgarul din poveste sau tradus în adulti: ursul trece, câinii latră! Obiectivele tale sunt altele, sunt cele ale altor mii de oameni, bârfele pentru cei mici ca oameni!”

”..ca au dreptate! Acum sa-mi fie cu iertare,nu esti vre-un frumos! Fa ceva sa fim mandri de tine,cat despre securistii astia doi sa le dam placute suedeze(multe placute suedeze)!”, sunt doar câteva din cele peste 4.500 de comentarii primite de liderul AUR, scrie stiripesurse.ro.

Citește și
1 Comentariu
  1. liviu chirita spune

    Basescu piratul Romaniei,ar trebui inainte de ai numi pe alti semidocti, sa se uite in gradina lui, si sa isi aduca aminte de celebrele, interviuri, in cere fica sa spunea citez ,,,,sant oameni care nu te place,oameni care nu stiu sa vorbeste,,,,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.