Alina Gorghiu îl pulverizează pe Ciolacu: „Să lase profesioniștii Guvernului Cîțu să se ocupe de finanțarea țării, iar el să revină la vâslele bărcii lui Dragnea!”

0

Alina Gorghiu îl invită pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, să lase profesioniștii Guvernului Cîțu să se ocupe de finanțarea țării, iar el să revină la vâslele bărcii lui Dragnea. ”Bugetele pesediștilor au fost paralele cu interesele românilor”, scrie senatoarea PNL. 

Mesajul a fost postat în contextul în care Marcel Ciolacu a anunțat că social-democrații vor prezenta un buget alternativ prin care vor demonstra că sunt bani la buget pentru majorarea alocațiilor, salariilor și pensiilor. PSD îi acuză pe liberali că refuză să respecte legea.

”Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor. La începutul fiecărui an făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?)”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Concluzionând că bugetele PSD nu au adus bunăstare românilor, senatoarea PNL îi sugerează liderului social-democraților să lase profesioniștii să se ocupe de treburile serioase ale țării, iar el să revină la vâslele de la barca lui Dragnea, unde ”se descurcă mai bine”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.