Marcel Ciolacu critică dur campania de vaccinare. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, vizat de o moțiune simplă la 1 februarie!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit marţi în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, şi a fost extrem de critic la adresa campaniei de vaccinare din ţara noastră.

Marcel Ciolacu susţine că PSD va depune, imediat ce sesiunea parlamentară va începe, pe 1 februarie, o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, chiar dacă recunoaşte că nici dacă aceasta trece de parlament, Voiculescu nu ar fi obligat prin lege să îşi dea demisia şi nici nu va fi demis.

„Imi pare rau ca am avut dreptate. Iarasi avem lamentarile liderilor PNL, care nu sunt niciodata in stare sa duca un act administrativ pana la capat. La 1 februarie vom chema in parlament la audieri pe cei responsabili de aceasta campanie. Asistam la cea mai mare anumalie: guvernu nu are nicio responsabilitate, nu-si asuma nimic. Am auzit de la domnul Citu ca pana la 1 septembrie vom avea 10,4 milioane de romani vaccinati. Ce se intampla daca nu? Orice politician responsabil ar trebui sa-si depuna demisia.

Oamenii politici, cand au de-a face cu sanatatea si viata romanilor, sa-si asume responsabilitatea. Am ajuns in situatia in care ministrul Sanatatii sa spuna ca nu are inbcredere in cifrele pe care chiar ministerul lui le gestioneaza. Noi vom depune de la 1 februarie o motiune simpla pentru ministrul Sanatatii, poate nu intelege ca pandemia de acest minister tine.

Poate intram in UE si cand trece o motiune simpla automat acel ministru este schimbat. Vrem o tara ca afara dar nu respectam nicio regula. Trebuie sa intram intr-o normalitate si nu cea promisa de domnul Iohannis, care aduce perdantii sa conduca Romania.

Vorbeam azi despre modificarile constitutionale si vreau sa va spun ca in Italia, daca se modifica majoritatea, in momentul acela se fac alegeri anticipate. Vrem sa fim originali, cum se intampla acum cu vaccinarea si testarea. Noi deschidem scolile fara nici macar sa testam rapid profesorii. Pur si simplu nu au niciun plan coerent, intotdeauna gasesc exceptii”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.