Premierul Cîțu, avertisment dur după tragedia de la Matei Balș: „Aşa nu mai merge! Faceţi-vă treaba, altfel plecaţi cu toţii acasă!”

1

Premierul Florin Cîţu a adresat un avertisment dur angajaţilor din Ministerul Sănătăţii şi din instituţiile de control, în urma incendiului soldat cu moartea cinci persoane. Premierul a spus că a cerut autorităţilor un raport despre cauzele producerii tragediei.

Premierul Cîţu a dat asigurări că a fost informat la scurt timp după producerea incendiului de la Matei Balș.

„La câteva minute după ce a fost apel la 112 în această dimineață am fost contactat de Raed Arafat. A fost declanșat planul roșu. Am rămas conectat cu instituțiile implicate. Concomitent au fost găsite locuri la mai multe spitale și am putut face acest transfer foarte rapid. În același timp, vreau să le mulțumesc angajaților de la Matei Balș. Am cerut ministrului de Interne să stabilizeze cât mai repede situația.

Este momentul pentru toată lumea să înțelegem că nu putem cheltui 90% din resurse doar pe salarii și sporuri. E nevoie să investim pentru a evita astfel de tragedii în viitor”, a declarat Florin Cîţu, după ședința de Guvern convocată în urma incendiului de la Matei Balș.

„Aşa nu mai merge! Angajaţilor din Ministerul Sănătăţii, Inspecţiile Judeţene de Sănătate, inspecţiilor de control le spun: Ieşiţi din birou şi faceţi-vă treaba, altfel plecaţi cu toţii acasă”, a apus Florin Cîţu.

Premierul a afirmat că există un raport preliminar privind incendiul de la Matei Balş şi aşteaptă concluziile finale.

„Nu a învățat nimic din experiența de anul trecut”, a subliniat premierul.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    & LEGE Nr. 214 din 19 aprilie 2002 , ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.