George Simion, revoltat la protestul din Capitală: „Iohannis e de șase ani la schi și noi murim în spitale. Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți!”

0

George Simion, liderul AUR, s-a alăturat sutelor de protestatari din fața Ministerului Sănătății, revoltați de tragedia cu șase morți de la Institutul Matei Balș.

George Simion (foto:g4media.ro) și ceilalți protestatari care au ieșit în centrul Capitalei cer demisia șefului DSU, Raed Arafat, și a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, informeaza Romaniatv.net.

„Când erau în opoziție și ei cereau demisia. acum văd că nu. E voie la proteste doar când sunt unii în opoziție. Noi suntem opoziția reală a acestui sistem nenorocit și vom lupta pentru a-i da jos pe reprezentații sistemului mafiot. Banii au fost cheltuiți transparent. Toți ar trebui să fim aici dacă nu vrem să murim în continuare în spitale. Noi am ieșit pentru că nu ieșea nimeni. Vom continua prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Cerem demisia ministrului Sănătății și a domnului Arafat, care e nemuritor și rece. Chiar așa, el schimbă guvern după guvern, incident după incident?

Vrem să nu mai murim cu zile în spitale. După demisii trebuie restructurat tot acest minister și să vină specialiști care să nu fure.

Președintele Iohannis e de șase ani la schi și noi murim în spitale. Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți.  Își bat joc de tot ce înseamnă România”, a transmis George Simion.

Sute de persoane au ieșit în stradă, în fața Ministerului Sănătății, după incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din Capitală, unde șase persoane și-au pierdut viața.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.